Kitsimono suiseki koncept kő papír ollóra

 

Van egy játék, amit talán a világ minden pontján ismernek. Biztosan hallottatok róla ti is, ez a “kő – papír – olló”. Régóta foglalkoztat minket itt a Kitsimono műhely falai közt, mit lehetne ebből suiseki, sumi-e és bonsai szűrőn keresztül nézve  kihozni, ha konceptuális gondolkodással állnánk a témához. Lassan, de összeállt a kép és el is kezdtünk rajta dolgozni. Jelenleg még ugyan dolgozunk rajta, de hamarosan előrukkolunk vele.

Ha már ez a blogposzt kicsit híradósra sikerült, engedjétek meg, hogy pár dolgot ígérjünk még.

Hamarosan megváltozik egy picit a kitsimono.hu design és egy nagyon kedves közreműködőt ismerhettek meg, aki a múlt héten járt műhelyünkben és fényképezőgép elé állt… Hamarosan az is kiderül, hogy a kitsimono.hu-nak a jövőben lesznek időről-időre vendégművészei. Hogy ki lesz az első? Egyenlőre nem áruljuk el, de abban biztosak vagyunk, hogy kedvetekre való lesz amit mutat nektek (főleg a hölgyeknek).

Szóval; hamarosan jövünk néhány újdonsággal és ideláncoljuk nektek a SHOHINMAFFIÁT IS, de addig is – amíg mi még egy picit dolgozunk ezeken, locsoljátok a bonsaiokat szorgalmasan és készüljetek már most az őszi bonsai kiállításokra!

Kommentek

comments