.
.
.
.
.
.
.
.
.
-Sült lazac négy személyre rövid elkészítési idővel-
Reszelt csicsókát vajon megdinsztelünk, majd leitatjuk róla a felesleges zsíradékot. A lazacszeleteket megmosva, enyhén besózva helyezzük serpenyőbe és fűszervajjal sütés közben kenegetjük. Jó ha a hal sütésével egy időben főnek meg a zöldségek is és lehet is kezdeni a tálalást. A reszelt és dinsztelt csicsókát répaszeletből készült kosárban tálaljuk, mellé majonézt, vagy szójaszószos öntetet csorgatva. A főtt zöldségeket ízlés szerint rendezhetjük a tányéron vagy tálon citrommal és citromfűvel.
Hozzávalók négy személyre:
négy szelet lazac
pár darab csicsóka (édesburgonya)
sárgarépa
brokkoli
zöldborsó
citrom
citromfű
fűszervaj (kakukkfű, rozmaring, fokhagyma, bors)
szezámolaj
vaj
szójaszósz