KÓD: #1011/CHW Kisméretű chawan pohár barna kőcserépből rajzos és foltos máz effektekkel. Teázáshoz vagy kávézáshoz a leginkább kellemes térfogatú és méretű pohár. A kínai kisebb modern teakerámiák és az európai chawan formájú kávés poharak világát leképező kőcserép edény méreteinél fogva egy viszonylag trendi asztali kerámiának számít. A különféle meleg és hideg italok, sőt a sake vagy bor fogyasztás mellett alkalmatos szószok és egyéb ételkiegészítők tálalására is. Az ázsiai gasztronómia terítékeibe jól illeszkedik, hangulatával könnyen magára vonja a figyelmet az asztalon.

Méretei:

Ø: 6cm

magasság: 7,5cm

Csomagolás: Narancs színű, tussal írt és kővel pecsételt vászonba csavarva, használt nem aktuális japán napilapba csavarva, kartondobozban.

RECICLED KITSIMONO_edited-1A Kitsimono műhely minden esetben – amikor lehetősége nyílik rá – újrahasznosított japán és kínai nyomdaipari és egyéb csomagolási maradékanyagokba csomagolja alkotásait. Az újrahasznosított csomagolóanyagokkal a környezetvédelemre, a környezettudatos gondolkodásra és a keleti kerámiák XX. századi csomagolási szokásaira utalunk vissza.

kitsimono contact_edited-1 Ha szeretnéd megvásárolni, vagy több információt kérni róla, írj egy üzenetet. Az üzenetbe írd bele a chawan kódszámát, vagy másold be a linkjét.

Érdeklődhetsz a következő számon is: +36 30 333 0219

Kommentek

comments