Kerek ikebana tál modern kado kompozíciókhoz díszített belvilággal. Magastűzön égetett kőcserép tál, melynek külső és belső része egyaránt mázazott. Külső részén egyszerű kék máz látható, belső részén pedig fehér alapra kékkel írt erdélyi és japán motívumok kerültek felskiccelésre. A tál kisebb kenzannal vagy kenzanokkal használható, a kerámia aljának kialakítása ezek helyét meg is határozza. Az erdélyi paraszti kultúra és a japán ikebana kultúra egyes elemei és motívumai fuzionálnak ebben az alkotásban, kulturális teret nyitva illetve előlegezve az európai ikebana művészetnek.

KÓD: #IK9023 Ikebana tál modern kompozíciókhoz.
Alkalmas minimalista, modern ikebana vagy kado és sogetsu stílusú növényi kompozíciók bemutatására vagy önmagában dísztárgynak. Esetében a kisméretű kenzan használata lehet indokolt.

Az ikebana kerámia méretei:

Ø 17 cm

mélység: ≈ 3cm

Csomagolás: Narancs színű, tussal írt és kővel pecsételt vászonba csavarva, használt nem aktuális kínai napilapba csavarva, felcsíkozott japán nylon csomagolóanyaggal átfogva.

RECICLED KITSIMONO_edited-1A Kitsimono műhely minden esetben – amikor lehetősége nyílik rá – újrahasznosított japán és kínai nyomdaipari és egyéb csomagolási maradékanyagokba csomagolja alkotásait. Az újrahasznosított csomagolóanyagokkal a környezetvédelemre, a környezettudatos gondolkodásra és a keleti kerámiák XX. századi csomagolási szokásaira utalunk vissza.

kitsimono contact_edited-1 Ha szeretnéd megvásárolni, vagy több információt kérni róla, írj egy üzenetet. Az üzenetbe írd bele az ikebana kosár kódszámát, vagy másold be a linkjét.

Érdeklődhetsz a következő számon is: +36 30 333 0219

Kommentek

comments