Desszert áfonyával és rózsával. Desszert túrókrémmel, epres gyümölcszselével és eperrel, piskótával, vanília puding öntettel. Desszert rózsaszín és sárga színekre komponálva. Egy olyan édesség, mely gyümölcsöt is tartalmaz és kevés piskótával sok krém állagú alkotóelemet, mindig arra készteti az embert, hogy az egyes ízeket váltakozó sorrendben variálva – szinte végigkóstolva fogyassza el a tányérról. A végén a tányéron nem marad más mint a rózsa és a színben vele harmonizáló öntet maradéka. A desszert mennyisége ellenére kifejezetten nehéz és tömény élményt nyújt, mégis kihagyhatatlan és otthagyhatatlan.

édesség és sütemény készítés házilag kitsimono gasztro art blog (5)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

édesség és sütemény készítés házilag kitsimono gasztro art blog (2)

 

édesség és sütemény készítés házilag kitsimono gasztro art blog (4)

 

Hasonló posztokért keresd GASTRO KITSIMONO oldalunkat:

Kommentek

comments