Suhama-gata chawan kanjival

KÓD: #1006/CHW Kézzel mintázott Suhama-gata chawan, más néven shoreline type chawan. Kissé szabálytalan vonalvezetésével tengerpartot, partvonalat  idéz. Anyaga magastűzön égetett kőcserép fehéres mázzal. A nonfiguratív módon alkalmazott máz a Suhama-gata chawan belvilágában asszociatív módon égboltot, felhőket idézhet és kiemeli a chawan belsejében lévő kanji díszítést, mely csak üres állapotban látható: “Sora”, avagy 空 (Égbolt/Üresség jelentéssel). Forma és színvilága egyaránt illő organikus és neutrális modern és posztmodern enteriőr dizájnba.

A chawan méretei:

∅: 8cm

magasság: 6cm

Csomagolás: Narancs színű, tussal írt és kővel pecsételt vászonba csavarva, használt nem aktuális japán napilapba csavarva, kartondobozban.

RECICLED KITSIMONO_edited-1A Kitsimono műhely minden esetben – amikor lehetősége nyílik rá – újrahasznosított japán és kínai nyomdaipari és egyéb csomagolási maradékanyagokba csomagolja alkotásait. Az újrahasznosított csomagolóanyagokkal a környezetvédelemre, a környezettudatos gondolkodásra és a keleti kerámiák XX. századi csomagolási szokásaira utalunk vissza.

kitsimono contact_edited-1 Ha szeretnéd megvásárolni, vagy több információt kérni róla, írj egy üzenetet. Az üzenetbe írd bele a chawan kódszámát, vagy másold be a linkjét.

Érdeklődhetsz a következő számon is: +36 30 333 0219

Kommentek

comments